Aevum-kozijnen Haarlem

Aevum Kozijnen Haarlem

Bekijk, voel en beleef!

Dit is het eerste wat wij zeggen als u één van onze showrooms bezoekt. We willen dat u zich thuis voelt en ongestoord onze producten bekijkt, beleeft en uittest. U kunt in onze showrooms sfeer proeven en inspiratie opdoen. Onze adviseurs verrassen u graag met alle mogelijkheden.

Marco, adviseur Aevum Kozijnen Haarlem

‘Ik word blij van klanten die tevreden zijn met mijn advies én het eindresultaat’
‘Zo’n twintig jaar werk ik in deze branche,’ vertelt Marco Schenk. ‘Ik begon in de fabriek, stroomde door naar de buitendienst en ben nu adviseur. Het adviseren van de juiste kunststof kozijnen is een mooi proces en tegelijkertijd een investering voor de klant. Daar voel ik me verantwoordelijk voor. In onze showrooms is veel te zien. Er heerst een huiskamergevoel, dat praat makkelijk. Waar ik blij van word? Van klanten die tevreden zijn met mijn advies en een subliem eindresultaat. Dat drijft mij.’